25 Μαρ 2007

Comic progress #3

-- Το comic τελείωσε! Θέλω να πανηγυρίσω!!! Καλούτσικο είναι μωρέ, αλλά αν είχα αφιερώσει περισσότερο χρόνο θα είχε γίνει πολύ πιο ωραίο. (Χρόνο είχα, απλά το άφησα για την τελευταία στιγμή, όπως πάντα) Επίσης αν είχα στη διάθεσή μου κανα-δυο σελίδες ακόμα, γιατί γενικά πλατειάζω, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Μου αρέσει να πλατειάζω.

-- Στον Μάριο δεν πήγαμε τελικά, γιατί δεν ξύπνησε ο Θοδωρής. Ούτε κι εγώ ξύπνησα, αλλά εγώ με λίγη πίεση (έως πολύ) κάτι θα έκανα. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι αυτός φταίει! Εγώ δεν φταίω ποτέ! Χα!

-- Οι σχολές άνοιξαν. (Yeaaaaah! )Αυτό είναι πλέον καλό νέο από μόνο του. Άλλα πράγματα που σίγουρα θα με ενοχλήσουν το καλοκαίρι δεν με απασχολούν για την ώρα. Όπως, για παράδειγμα η διπλή εξεταστική που μας περιμένει. Ποτέ δεν είναι καλό νέο αυτό, γιατί το πρόγραμμα συμπιέζεται απίστευτα για να χωρέσουν όλα τα μαθήματα, εις διπλούν μάλιστα, σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο. (ούτε το winzip δεν έχει τέτοιες τρελές ικανότητες) Τέλος πάντων όμως. Άντε, χάσαμε 2 μήνες άσκοπα; τώρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι πολύ ευχάριστο, το ξέρω από τώρα… :( Μέχρι το Πάσχα είναι το γλέντι, μετά ξεκινάω διάβασμα.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα dragongrrr.....
:O)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mafaldaQ είπε...

Είχα την χαρά και την τιμή να το δω ολόκληρο χθες! Είναι τέλειο! Είναι καταπληκτικό!

Ευχαριστούμε dragongrrrr!

ZlatkoGR είπε...

Κι εγώ το είδα και ήταν απίστευτο σχέδιο! Μπράβο dragongrrrr!