2 Απρ 2007

Τραπουλόχαρτα!

Θέλω κάποια στιγμή στη ζωή μου - αυτό είναι μάλλον απωθημένο και δεν μπορώ ούτε να το εξηγήσω- να εικονογραφήσω μια τράπουλα. Σε στυλ Αρκάνας μικρής ή μεγάλης, εδώ που τα λέμε δεν ξέρω και πολλά πράγματα από τράπουλες. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον νομίζω… Έχω δει να φτιάχνουν τράπουλες σε στυλ art project. Συνήθως μαζεύονται καμία 20αρια εικονογράφοι/ καλλιτέχνες και φτιάχνουν από κοινού μια τράπουλα Και επειδή δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συμμετάσχω (εκτός από μια τράπουλα Harry Potter, αλλά… ε! Είπαμε!) θέλω να κάτσω να φτιάξω μια δικιά μου σε κάποια φάση. Βέβαια πρέπει να αποφασίσω ποιο θα είναι το θέμα κλπ κλπ, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Πριν από αρκετό καιρό είχα φτιάξει αυτό και το βρήκα σήμερα στον σκληρό μου δίσκο. :) Είναι ο Kraven από την ταινία Underworld.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες "σε στυλ Αρκάνα", εννοείς Ταρώ? Αν αυτό εννοείς, να το κάνεις και θέλω και αντίγραφο.Δώρο ένα ρίξιμο από'μένα(της τράπουλας)!Η ωραιότερη Ταρώ που έχω δει, είχε μεγάλες χορταστικές κάρτες και ήταν αγγλική.Αυτά!
Ενίωτε λέω και το φλιτζάνι,λέω και το χέρι! Ασήμωσε να σε πω τη μοίρα σου...Εσυ τί λες?

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να συστηθώ. Η Χρύσα είμαι, αλλά για 'σένα "Τσιρτσιρής".
Τσιρτσιρής :)

mafaldaQ είπε...

Τέλεια ιδέα. Το βάζω σαν project στους τελειόφοιτους για να τους ταλαιπωρήσω λιγάκι αλλά πάντα έχουμε καλά αποτελέσματα.