4 Απρ 2007

Το comic!

Άνχελα. Το όνομα αυτό, λόγω παντελούς άγνοιας σχετικά με την Ισπανική κουλτούρα και ονοματολογία, εχμ, τέλος πάντων, λόγω παντελούς άγνοιας όσον αφορά οτιδήποτε ισπανικό, το βρήκα τυχαία σε ένα βιβλίο που διάβασα πριν από λίγο καιρό, ένα ιστορικό μυθιστόρημα σχετικά με την Λουκρητία Βοργία. Οπότε είναι μάλλον η Ισπανική version του ονόματος Angela, υποθέτω. Όπως Αγγελική; Ταιριαστό όνομα για μια γυναίκα που κατηγορήθηκε ότι ήταν μάγισσα, ε; ;)

Νομίζω ότι τα ονόματά μας πολύ σπάνια προδίδουν το οτιδήποτε για τον χαρακτήρα μας. Και το comic ονομάστηκε έτσι επειδή δεν μπορούσα να βρω καλύτερο τίτλο. Όπως συνήθως μου συμβαίνει. -__-

Και τώραααααα… παραμ παπαμ! Το comic!

Σελ: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Η μοναδική γνώση μου όσον αφορά τα Ισπανικά είναι το τυπικό λάθος που γίνεται ανάμεσα στο pollo και το polla. Το πρώτο σημαίνει κοτόπουλο. Το δεύτερο; Εχμ… Ψάξτε το! :P

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γουιιιιί! Είναι σούπερ! Εύγε! Πολύ καλή δουλειά στο σχέδιο, στη σκηνοθεσία, στο στήσιμο και γέμισμα των καρέ και στο μελάνωμα. Το σενάριο πολύ ενδιαφέρον (αν και γενικά προτιμώ τους διαλόγους και όχι την αφήγηση - εδώ όμως λειτουργεί μια χαρά). Congrats!

- είπε...

Όμορφο είναι! Μου άρεσε κι η αφήγηση. Το σχέδιο πολύ καλό και σε μερικά σημεία κορυφαίο. Συμβουλή: προσπάθησε να το κάνεις πιο τρισδιάστατο (με σκιάσεις;), είναι λίγο "επίπεδο". Κατά τα λοιπά μου αρέσει που βλέπω καλοδουλεμένες λεπτομέρειες στο μπακράουντ.

Τέλος, πολύ ευγενικό κι ακομπλεξάριστο από μέρους σου που μνημόνευσες όσους σε βοήθησαν!

Εύχομαι να πάει πολύ καλά! ;)