7 Ιουν 2007

Been here...

Είχα φάει μια γλίστρα πριν από λίγες μέρες, σε μια διάβαση, γιατί οι γραμμές ήταν φρεσκοβαμμένες και εγώ περπατούσα πολύ γρήγορα και με το MP3 στο τέρμα.. Ήταν τραγικό… Εκτός του ότι χτύπησα, μετά από μια εντυπωσιακή πιρουέτα, εκτός του ότι γέμισα άσπρες μπογιές, λες και είχα γιαουρτωθεί, καθόμασταν ώρες και τρίβαμε ρούχα και παπούτσια για να φύγουν οι μπογιές… Πέρασα από εκεί σήμερα το απόγευμα και θαύμασα το χρωματικό μπάχαλο που προκάλεσα. Κοινώς λίγη μπογιά είναι ανακατεμένη όπως να’ναι, δημιουργώντας μια άσπρη μουτζούρα στην άσφαλτο! Νιώθω μια περηφάνια, άφησα το στίγμα μου εκεί!

Όποιος θέλει ξενάγηση στην ‘άσπρη μουτζούρα της Θεσσαλονίκης’, να μου το πει. Με 20 € σας πηγαίνω στο ακριβές σημείο και σας διηγούμαι την ιστορία με εξαιρετική ζωντάνια και παραστατικότητα. Αναπαράσταση της γλίστρας *δεν* περιλαμβάνεται στην τιμή.

Αν είναι δυνατόν όμως… Είχαν βάλει κορίνες για τα αυτοκίνητα αλλά ούτε μια προειδοποίηση για τους πεζούς. Συνήθως δεν κλείνουν τέτοια σημεία με κορδέλα για να μην περνάει κόσμος; Έστω για μας τους αφηρημένους…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LOL ρε συ! Είσαι δικιά μας δηλαδή! Εγώ τσακίζομαι όλη την ώρα!Σε μένα την ομοιοπαθούσα μήπως θες να κάνεις μια ξενάγηση δώρο?

dragongrrrr είπε...

Εντάξει, όχι ότι μου άφησε τραύματα στην ευαίσθητη παιδική ψυχούλα μου! Απλώς πηγαίνω από απέναντι όποτε περνάω απ'αυτό το σημείο! ;)

Άντε, την πρώτη ξενάγηση την κερνάει το μαγαζί. Προσφορά γνωριμίας. :P

Ανώνυμος είπε...

Η ξενάγηση περιλαμβάνει και κάποιο αναψυκτικό;Καλοκαίριασε πια και η διεξοδική παρατήρηση της ασφάλτου, με τον καυτό ήλιο από πάνω, προκαλέσει λιποθυμίες που θα δημιουργήσουν με την σειρά τους παρακώλυση συγκοινωνίας. Εντάξει, ας θαυμάσουμε αυτό το έργο ναϊφ τεχνοτροπίας, αλλά μην μας πάνε και μέσα. Θερμή παράκληση, οι συμμετέχοντες να μην φορούν πράσινα σταράκια. Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Που να φορέσεις πράσινα σταράκια τη σήμερον ημέρα...δεν είμαστε τώρα για τέτοια τρεξίματα...

dragongrrrr είπε...

Είναι και αυτή σαν όλες τις εκδρομές που αποκρύπτουν ένα σωρό πράγματα που στην τελική εσείς θα κληθείτε να καλύψετε! Βλπ. Φόρους αεροδρομίων κλπ κλπ! Αλλά ένα χυμουδάκι θα το πάρετε, γιατί είμαι καλή! ;)

Εκτός και αν -όροι συμβολαίου είναι αυτοί- *δεν* φοράτε πράσινα σταράκια.