14 Ιουν 2007

Γκρίνια, γκρίνια…

Είναι αλήθεια ότι τελευταία γκρινιάζω πολύ. Η διάθεσή μου είναι άσχημη με το που ανοίγω τα μάτια μου, για την ακρίβεια. Προσπαθώ να ελέγξω τη διάθεσή μου έτσι ώστε να περνάω καλά όταν είμαι με παρέα και εν μέρει το καταφέρνω. Αλλά όχι πάντα. Τη αιτία την ξέρω, είναι η εξεταστική και το άγχος που νιώθω. Αλλά κατά το βραδάκι, όταν κάνω έναν μικρό απολογισμό της μέρας, τα σκέφτομαι όλα αυτά και αυτό τα κάνει όλα χειρότερα. Πήγα με μια φίλη εχθές για καφέ και με νίκησε στη Μονόπολη και μούτρωσα! Θέλω να πάω στους Fantastic Four σήμερα και είμαι ταπί. Κάνει ζέστη! Το ένα ηχείο του ηχοσυστήματός μου χάλασε. Θέλω καινούριο κινητό και δεν μπορώ να πάρω τώρα. Δεν έχω χρόνο να διαβάσω την καινούρια μου αγαπημένη κομιξοσειρά Το δωμάτιό μου χρειάζεται συμμάζεμα.

Χαζοί λόγοι, χαζές αφορμές. Ουφ...

:(

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μμμμμμμμμμμμμμμάκια

Ανώνυμος είπε...

Τι σε εμποδίζει να διαβάσεις την καινούργια comic σειρά σου; Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις πιο αισιόδοξα τις εξετάσεις σου....Καλή επιτυχία!

Unknown είπε...

Misses you. =(

mafaldaQ είπε...

Αντε που είσαι; Ακόμα διαβάζεις; Αμάν πια! :)

mmjrules είπε...

Όταν σε πιάνει η γκρίνια να σκέφτεσαι τα παιδάκια που πεινάνε, αυτούς που τους πήρε το τσουνάμι και τους σήκωσε και ΟΛΟΥΣ τους κακούς ανθρώπους που καίγονται στην κόλαση!

Μετά έλα να μου πείς για το κινητό σου και τους Fantastic 4!