29 Σεπ 2007

Ας συνοψίσω…

Προχθές πήγα με εκλεκτή παρέα στα εγκαίνια του Altromercato. Πρόκειται για κατάστημα της Fair trade Hellas, που μας συστήθηκε ως μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση με στόχο την προώθηση του κινήματος του δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου στην Ελλάδα. Ακουγόταν καλό, οπότε κάναμε μια βόλτα από εκεί και κάτι λίγα ψώνια. Στο site θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά εμείς ξετινάζαμε τις σοκολάτες, οπότε αυτό λέει πολλά. ;) Είχε διάφορα φαγώσιμα, καφέδες, ποτά και τσάγια, είχε και αντικείμενα, μάλλον χειροποίητα, όχι τόσο λαϊκής τέχνης αλλά πάντως πολύ στιλάτα. Είχε υφάσματα και μικροέπιπλα, μέχρι και ρούχα. Αξίζει να περάσετε μια βόλτα από εκεί για να δείτε και από κοντά περί τίνος πρόκειται. Είναι στη Ναυαρίνου, στο δρομάκι όπου βρίσκεται ο Παπαγάλος και το FunKey. Ε, τώρα αν δεν τα ξέρετε αυτά τα μαγαζιά, η διεύθυνση είναι Βύρωνος 6. Ταιριάζει γενικά στο πνεύμα της οικολογίας που με διακατέχει τώρα τελευταία και, αν και δεν δραστηριοποιούμαι έντονα, τουλάχιστον έχω αρχίσει να ανακυκλώνω.

Καλή φάθη κι έτθι.

Επίσης εχθές πήγαμε στο Άλλο Μαγαζί, στα πλαίσια ενός bachelorette. Το μαγαζί είναι όλα τα λεφτά (τώρα που είπα λεφτά, ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν πληρώσαμε … Φαίνεται κάποια εκ των κορασίδων μας την έσκασε; Ονόματα δεν λέμε… Αλλά το ζήτημα θα τακτοποιηθεί!) και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις που μάλλον θα είναι και αξέχαστες! Τώρα περιμένω να μου στείλουν φωτογραφίες τα κορίτσια που είχαν μηχανή, για να τις ανεβάσω και εδώ. Αρκεί να πω ότι το μουσείο των sex machines στην Πράγα ωχριούσε μπροστά στη διακόσμηση του Άλλου Μαγαζιού.

Πάντως ανακάλυψα ότι μετά από 5 ποτήρια κρασί χάνεις κάθε ίχνος ντροπής. Mon Dieu... >.>

5 σχόλια:

Polyhymnia είπε...

To filotheamon koino tou blog sou, thelei foto apo to bachellorette, edw kai twra!!!

dragongrrrr είπε...

Ναι, σιγά μην γίνω εγώ ρεντίκολο για να ικανοποιηθεί το fan club! :P Καλύτερα να σας δώσω άρτο, παρά θεάματα. Κερνάω πίτσα μόλις έρθεις απ’ το σπίτι! :D

Polyhymnia είπε...

Egw gyro pethymisa na faw...
An kai gia na kratisw to stoma mou kleisto, thelw kai theama!...

$!LεNt N!@Bε είπε...

Αααααα αξέχαστες στιγμές σ' αυτό το μαγαζί...... Τέτοια ρόμπα δεν ξεχνιέται με τίποτα :-Ρ Εμέις είχαμε πάει για γενέθλια... καταλαβαίνεις τι καψώνια μας έκαναν! (LOL είμαι fellow fanfiction writer και βρήκα το blog σου μέσω του forum για το Ελληνικό fanfiction... Λίγο χλωμό να τα λέμε εκεί, οπότε είπα να πάρω πιο δραστικά μέτρα!)

dragongrrrr είπε...

@ $!LεNt N!@Bε

Σε καταλαβαίνω, αν και περίμενα πολλή καφρίλα και τελικά τα πράγματα ήταν πολύ ομαλά, και αρκετά good tasted. Πάντως θα ξαναπήγαινα πολύ άνετα! :)

Επίσης, καλωσήρθες στο blog. Όταν είδα τις ημερομηνίες σε εκείνο το site απογοητεύτηκα λίγο, πρέπει να είναι innactive εδώ και καιρό. Μάλλον άργησα να το ανακαλύψω...