9 Οκτ 2007

Merde!

Μετά το πέρας της τελευταίας εξεταστικής μου, αποφάσισα να κάνω μια μεγάααααλη αλλαγή στο δωμάτιό μου. Το δωμάτιό μου μοιάζει λίγο με εκείνο τον τεράστιο αποθηκευτικό χώρο του Πενταγώνου, όπου, αν θυμάστε, σε μερικά επεισόδια X-Files κάποιος μυστήριος τυπάς έκρυβε πάντα τα στοιχεία σε κάποιο από τα χιλιάδες κιβώτια. Άντε να το βρεις μετά, ακόμα και αν άφηναν την πόρτα ξεκλείδωτη.

Η μαμά μου λέει πάλι ότι μοιάζει με τους στάβλους του Αυγεία… Αλλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι έτσι.

Ε, εντάξει, ίσως να υπερβάλλω λιγάκι. Αλλά στο δωμάτιό μου υπάρχουν 22 συρτάρια και 11 μεγάλα ράφια βιβλιοθήκης που κρύβουν από βιβλία μέχρι και κατσαρίδες. Ewwwwwww….!! Το θέμα είναι ότι έχω συσσωρεύσει τόσα πράγματα τα τελευταία, χμμμ… 10 χρόνια που δεν ξέρω πια τι είναι που, και τι έχω και τι δεν έχω. Επίσης είναι συνήθως τόσο χάλια που δεν μπορώ να καλέσω έναν άνθρωπο, βρε αδερφέ! (Δεν θα κάνω καν τον κόπο να σας πω πόσα πράγματα βρήκα καθώς τακτοποιούσα τα εν λόγο συρτάρια) Οπότε από εχθές που τελείωσα και έχω επιτέλους ελεύθερο χρόνο έχω αρχίσει την Επιχείρηση Σκούπα με πολύ αυστηρές διαδικασίες. Εκτός από τα 120 CD που έχω πετάξει ως τώρα (θα ακολουθήσουν άλλα 150 τουλάχιστον, μόλις τα κάνω back up) και εκτός από τις τρεις σακούλες με παλιές ζωγραφιές (σνιφ… Αυτές δεν μου αρέσει καθόλου να τις πετάω…) και εκτός από τα βιβλία που κάνω release μόνο και μόνο για να ξεφορτωθώ και εκτός από σημειώσεις από μαθήματα που έχω περάσει και comics και αμέτρητα Garfield, με λύπη μου συνειδητοποιώ ότι μάλλον θα πρέπει να φύγει ολόκληρη η συλλογή του Asterix, όλες οι Μαφάλντες, ακόμα περισσότερες ζωγραφιές, πολλές φωτογραφίες, δίσκοι, δισκέτες, δισκάκια και… δεν έχει τελειωμό!

Αι στα κομμάτια!

7 σχόλια:

ZlatkoGR είπε...

Καλή είναι και καμιά εκκαθάριση μωρέ. Α, και που 'σαι. Δεν πετάμε κανένα comics, έτσι; Στο bookcrossing είσαι...

$!LεNt N!@Bε είπε...

Asterix?? Garfield?? Ααααααααχ.... Εμένα μου τα ξαποστείλανε στο εξοχικό μας γιατί στο δωμάτιό μου δεν έχει χώρο ούτε για μένα πλέον! Μα καλά, 22 συρτάρια??

dragongrrrr είπε...

@ zlatkogr

Ναι, μια εκκαθάριση στα 10 χρόνια μια χαρά είναι, αν και μου βρήκε η πίστη! Αλλά το δωμάτιό μου είναι τόσο ωραίο και καθαρό τώρα που θα κάτσω μέσα μια βδομάδα να το απολαύσω. Δεν θα με δείτε ως την ερχόμενη Τετάρτη! Ε, ίσως Πέμπτη. :P

@ $!LεNt N!@Bε

22 μεγάααααλα συρτάρια! :) Το τι πέταξα δεν λέγεται. Τουλάχιστον τώρα είναι μισογεμάτα, ενώ πριν ξεχείλιζαν. ο_0

Και να σκεφτείς ότι ήθελα να εκτυπώσω τα αγαπημένα μου fanfiction για να τα διαβάζω και με τον υπολογιστή κλειστό. Μα... πού θα τα βάλω??

Sophia είπε...

γιατι?? γιατι??? γιατι παλιες ζωγραφιες?? οχι! οχι! οχι! :(

(εμμ...τουλαχιστον να τις σκαναρεις??)

Polyhymnia είπε...

Enas Hraklis tha mas swsei! (blepe, logia tis mamas)
Elpizw na min petakseis kai tin alatiera poy "tsimpises" apo to baclelorette... :p

dragongrrrr είπε...

@ sophia

Δυστυχώς δεν μπόρεσα καν να τα σκανάρω γιατί ήταν πάρα πολλά… Πάααααρα μα πάρα πολλά. Αλλά έχει αρχίσει να μου φεύγει η στεναχώρια γι’αυτό γιατί, εξάλλου, θα ξαναγεμίσω τα συρτάρια με καινούριες! ;)

@ chrisa

Δεν έκλεψα αλατιέρα βρε! :) Και να την έκλεβα τι θα την έκανα? Να την βάλω στο τραπέζι του σπιτιού μου δεν παίζει με τίποτα! ;) Αλλά πάω στοίχημα ότι εσύ θα ήθελες μερικά σκεύη για εκεί που μένεις! :P Θα το κανονίζω άμα έρθω κατά κει!

Polyhymnia είπε...

Enimerwse me egkairws, na sou steilw lista.
Eyxaristw! :p