21 Αυγ 2007

Έπαιξα lotto και δεν κέρδισα τίποτα. Γιατί *τόση* γκαντεμιά;

Αμφιβάλλω αν στόχος των πρόωρων (;) εκλογών ήταν και να εκμεταλλευτούν την γενικά καλή διάθεσή μας, καθώς μόλις γυρίσαμε από διακοπές. Γιατί αν κρίνω από τις φάτσες που είδα όταν γύρισα Θεσσαλονίκη, κανείς δεν έχει καλή διάθεση. Οι άνθρωποι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Αυτοί που δεν πήγαν διακοπές και το φέρουν βαρέως, και αυτοί που γύρισαν από διακοπές και το φέρουν βαρέως. Πάντως μου έλειψε η Ναυαρίνου και το να δω μερικές γνώριμες φατσούλες. Αλλά όσο και αν μου έλειψε, με αυτή τη ζέστη το μόνο που θέλω είναι να φύγω ξανά για μερικές μέρες. Εγώ και πολλοί άλλοι…

Όχι μία, αλλά δύο φίλες μου πήγαν φέτος το καλοκαίρι στην Ισπανία και με διαβεβαίωσαν ότι είναι ο τελειότερος προορισμός διακοπών. Πανέμορφες οι πόλεις, είπαν, ωραίοι άντρες, φτηνά ξενοδοχεία, φιλικός κόσμος, είπαν… Κάνει την Τσεχία να φαντάζει τόσο άνοστη! Αυτό δεν το είπαν εκείνες, εγώ το λέω. Γιατί μπορεί οι εκατοντάδες μπυραρίες και οι ξανθιές Τσέχες να αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς, για μένα πάντως όχι! ;) Το επόμενο ταξίδι στην Ισπανία, λοιπόν!

Τελειώνοντας με αυτό το αρκετά άνοστο post, θα το αλατοπιπερώσω με λίγη αστραφτερή μπατσόσκονη. Κάντε κλικ στους κοιλιακούς για να μεγαλώσει! Η φωτογραφία. ;) Εξαιρετικά αφιερωμένο στις αναγνώστριες αυτού του Blog!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Katholou anosto to post! Mallon armyro tha to elega apo toys tonoys irdwta poy erikse o mpatsoylis gia na toy ginoyn oi koiliakoi mpaklabadwtoi! :)
You are back?
An nai, kalwsirthes!
Proswpika moy eleipses poly!
Filakia!!!!
Xrysa

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες και πάλι! Βλέπω η διάθεση παραμένει καλοκαιρινή.....Για τη φωτογραφία, τι να πω; .....Το επόμενο στάδιο είναι ν' ανεβάσεις στο Blog σου την μεγάλη επιτυχία της Έφης Σαρρή:"Και μου 'ρχεται ζαλάδα να ξέρω πως γυρίζεις γυμνός μεσ' την Ελλάδα"....Άντε Καλό Χειμώνα να έχουμε!